REPARATII PARBRIZE | REPARATII PARBRIZE BUCURESTI | REPARATII PARBRIZE SECTOR 4 | CIOBITURI - CRAPATURI - FISURI

REPARATII PARBRIZE - TEHNOLOGIA REPARATII PARBRIZE

  Programari sunand la 0726.772.121.

sau  Click Aici

  Cere informatii pe WhatsApp   Click Aici

Ciobitura, crapatura sau fisura din parbriz se va curata bine de praf si alte impuritati cu ajutorul unei freze speciale din carbura de tungsten special conceputa pentru acest lucru , curatand primul strat de sticla din parbriz si facand un punct de detensionare a sticlei pentru a stopa degradarea parbrizului si extinderea fisurilor. Parbrizul are o structura tip sandwich si este format din sticla calita, poli-vinil-butiral ( PVB ) care armeaza pe interior parbrizul si ofera o duritate excelenta in caz de accident si iar sticla calita.

  • In parbriz se injecteaza o rasina speciala fotopolimerizabila incolora cu ajutorul unui dispozitiv special numit injector care videaza parbrizul si introduce rasina intre crapaturile parbrizului aceasta fuzionand cu sticla si redandui claritatea realizand reparatia acestuia.
  • Urmatorul pas este polimerizarea rasinii sau intarirea ei sub actiunea razelor solare uv sau cu ajutorul unei lapi cu ultraviolete special conceputa pentru reparatii parbrize. Dupa intarirea rasinii se reda integritatea structurala a parbrizului oprind definitiv avaria lui.
  • Curatarea suprafetei parbrizului de rasina intarita si polisarea lui pentru a creste gradul de transparenta a rasinii si finalizarea reparatiei. Datorita faptului ca rasina si geamul au acelasi grad de transparenta reparatia este foarte putin vizibila, chiar si de la mica distanta.

Cu cat reparatia este facuta mai repede cu atat ea se vede mai putin intrucat in unele cazuri intr-un parbriz ciobit, parbriz crapat sau parbriz fisurat intra praf iar acesta nu mai poate fi scos. Si in acest caz reparatia este foarte putin vizibila. Echipa noastra de reparatii parbrize foloseste cele mai bune materiale disponibile la ora actuala pentru a oferii sevicii de calitate clientilor nostrii.

Cloudy

0°C

Bucuresti

Cloudy

Humidity: 90%

Wind: 28.97 km/h

  • 04 Jan 2019

    Mostly Cloudy 1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    Sunny 0°C -5°C

Site administrat de Vibranium Mag srl / © 2018 Medvi Design