MONTAJ/REPARATII PARBRIZE | MONTAJ/REPARATII PARBRIZE CRAIOVA | MONTAJ/REPARATII PARBRIZE DOLJ | CIOBITURI - CRAPATURI - FISURI

INSCRIPTIONARE - SABLARE OGLINZI SI GEAMURI AUTO

inscriptionare oglinzi

Prin inscriptionarea oglinzilor se intelege marcarea permanenta a acestora cu numarul de inmatriculare, seria de sasiu sau orice text de identificare doriti dumneavoastra, printr-un procedeu chimic ireversibil. 

 

VEDETI VIDEO

       Inscriptionarea oglinzilor este o operatiune ce dureaza 10 minute, se realizeaza fara demontarea oglinzilor de pe masina si este permanenta, ea fiind cea ma eficienta metoda de prevenire a furtului oglinzilor si va face inutil furtul acestora deoarece hotul nu le mai poate vinde.

98% din oglinzile inscriptionate nu au fost furate dupa inscriptionare.

     In afara de inscriptionarea oglinzilor, va oferim si posibilitatea de inscriptionare a parbrizului, lunetei si a geamurilor laterale, acesta reprezentand o solutie eficienta de prevenire a furtului autoturismului dvs.

     Sablarea /inscriptionarea geamurilor fixe ale autoturismului descurajeaza hotii de autoturisme, prin simplul fapt ca vor avea nevoie de forte mult timp si de investitii majore pentru a schimba geamurile respective. In acelasi timp este foarte usor de recunoscut si interceptat un autoturism cu geamurile personalizate deoarece are aceste elemente unice de identificare.

Procedeul prin care se obtine sablare oglinzi auto / inscriptionare oglinzi auto si inscriptionare / sablare geamuri auto este DEFINITIV SI IREVERSIBIL.

     Suprafata sticlei respective este efectiv topita si apoi este adaugat un strat alb semitransparent, acest proces chimic este definitiv neexistand la ora actula nici un procedeu chimic sau mecanic prin care sa se poate reface luciul oglinzi. Nu va lasati intimidati de ideea ca oricum si aceste oglinzi inscriptionate sunt furate, aceasta ideea este indusa in mod intentionat de firmele care comercializeaza oglinzi auto, reprezentantele auto si chiar societatile de asigurari si chiar de hoti. Motivul fiind foarte simplu, fiecare din partile enumerate mai sus au de castigat din furtul si apoi achizitionarea oglinzilor.

     Inscriptionarea oglinzilor si a geamurilor se realizeaza cu o comanda telefonica prealabila, zilnic, conform programului. Operatiunea de inscriptionare a oglinzilor se poate realiza la punctul nostru de lucru sau la domiciliul dvs.

Fiti preventivi! Inscriptionati-va oglinzile acum! Dureaza 10 minute!

VEDETI PRETURI

Din ce sunt fabricate oglinzile?

     Identificarea materialului din care sint fabricate oglinzile se poate face chiar de dvs. in urma unui test foarte simplu si anume: Se pune pe suprafata oglinzii o bucata de hirtie (colt de bancnota, carte de vizita etc.) si se urmareste daca privind oblic, imaginea ei apare putin departata, in adincimea oglinzii ca o umbra. Daca se vede aceasta umbra, atunci oglinda este fabricata din sticla. In caz contrar, este din plastic.

test oglinzi

Cloudy

0°C

Craiova

Cloudy

Humidity: 90%

Wind: 28.97 km/h

Site administrat de srl / © 2021