MONTAJ/REPARATII PARBRIZE | MONTAJ/REPARATII PARBRIZE CRAIOVA | MONTAJ/REPARATII PARBRIZE DOLJ | CIOBITURI - CRAPATURI - FISURI

REPARATII PARBRIZE - DE CE REPARATII PARBRIZE?


Reparand parbrizul o sa ai o satisfactie garantata si o sa redati parbrizului rezistenta de altadata. Pretul mic al reparatiei in raport cu pretul unui parbriz nou determina multi clienti sa apeleze la serviciile noastre. Nu trebuie sa va deplasati dumneavoastra la service, venim noi la dumneavoastra si executam reparatia. Reparatii parbrize - ciobituri, crapaturi, fisuri se deplaseaza oriunde in Craiova, Dolj si Imprejurimi.


  • Calitatea executie respecta toate normele europene iar metoda folosita de noi este aplicata pe scara larga peste tot in lume in centrele de reparatii parbrize. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate existenta pe piata pentru ca reparatia sa se execute cat mai bine posibil iar clientii nostrii sa fie pe deplin multumiti.
  • Oferim servicii de reparatii parbrize 6 zile din 7 oriunde in Craiova, Dolj si Imprejurimi. Orice autovehicul cu un parbriz ciobit, crapat, fisurat se poate transforma oricand intr-un autovehicul cu un parbriz deteriorat sau distrus pe suprafete mult mai mari sau uneori definitiv iar in acelas timp influentand siguranta dumneavoastra la volan.
  • Deoarece parbrizul are si rol de siguranta este foarte importanta reparatia sau schimbarea lui cat mai repede posibil. Reparand parbrizul la timp scutiti efortul de a cumpara unul nou. Nu intotdeauna parbrizele noi sunt o rezolvare a problemei dumneavoastra intrucat calitatea multor parbrize nu corespunde cu calitatea parbrizelor cu care masinile vin din fabrica ducand la deteriorarea lor mult mai usor.
  • Reparatii parbrize va ofera oportunitatea de a repara parbrizul in cele mai bune conditii refacand structura si integritatea lui. Reparatia unui parbriz dureaza intere 15 si 30 de minute iar schimbarea lui poate dura mult mai mult uneori chiar cateva zile. Reduci riscul ca masina sa nu obtina ITP-ul deoarece o masina cu parbrizul avariat nu obtine ITP-ul.
  • Sistemele folosite pentru reparatii parbrize respecta normele europene , sunt ecologice si refac structura parbrizului oferind satisfactie clientilor nostrii. Imediat dupa reparatia unui parbriz ciobit, crapat sau fisurat masina poate fi folosita in mod normal. Am reparat sute de parbrize la nivelul Craiovei, satisfactia clientului fiind de 100% de fiecare data.
Facem tot posibilul ca reparatia dumneavoastra sa fie de calitate si cat mai putin vizibila.
NU EZITATI IN A NE CONTACTA ASTAZI,
MAINE STAREA PARBRIZULUI POATE FI MAI GRAVA !!!

 

Cloudy

0°C

Craiova

Cloudy

Humidity: 90%

Wind: 28.97 km/h

Site administrat de srl / © 2021